Produsén PCB kalapa

Dongguan Kangna Electronic Technology Co., Ltd.

mangrupikeun salah sahiji pabrik PCB ngarah di Cina anu khusus dina produksi PCB, perakitan PCB, desain PCB, prototipe PCB, jsb jasa manufaktur éléktronik.

Perusahaan didirikeun dina awal taun 2006 di perusahaan Shajiao, Humen Town, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong. Pabrikna ngaliput daérah produksi

tina 10000 méter pasagi kalayan kapasitas bulanan 50000 Sq. méter sareng gaduh modal anu kadaptar 8 juta RMB.

Profil Perusahaan

Perusahaan ngagaduhan 800 padamel, kalebet 10% tina panilitian sareng pamekaran; 12% kontrol kualitas; sareng 5% tim téknologi propésional kalayan langkung ti 10 taun pangalaman dina industri PCB.

Produk utama perusahaan nyaéta 1-40 lapisan PCB, kalebet MCPCB (papan tambaga sareng aluminium), FPC, papan kaku_flex, PCB kaku, papan berbasis keramik, papan HDI, papan Tg tinggi, papan tambaga beurat, papan frekuensi tinggi sareng perakitan PCB . Produk urang seueur dianggo dina industri, médis, télékomunikasi sareng industri otomotif, komputer, jst.

Kami tiasa nyayogikeun anjeun prototipe giliran gancang, angkatan alit sareng angkatan ageung produk. Kami tiasa ngadamel sadayana syarat paling hese anjeun kalayan gampang. Produk sareng jasa kualitas luhur kami bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun kualitas produk anjeun, nyandak kauntungan harga, sareng pamustunganana ngajantenkeun anjeun langkung kompetitif dina pasar anjeun.

Kami ngalaksanakeun sistem kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun reliabilitas sareng stabilitas kualitas produk. Produk PCB kami diperiksa sadaya dina prosés produksi PCB pikeun mastikeun papan sirkuit cetak kualitas luhur anu dikirimkeun ka anjeun. 

Kami parantos lulus sertifikasi UL, sareng IATF16949. Kami yakin yén kualitas hirup, sareng ngudag cacat nol mangrupikeun tujuan kualitas urang. Tanjeunna perusahaan nerapkeun filsafat bisnis "jujur, rajin, kualitas heula, jasa heula", taat kana budaya perusahaan unggulan jalma-berorientasi, pikeun ngahontal kaayaan win-win pikeun mitra sareng masarakat.

Kami hoyong ngupingkeun ti anjeun upami aya patarosan atanapi sarat khusus.

history img

2019

Ngadegkeun Unit Usaha SMT pikeun nyayogikeun layanan mandeg kanggo palanggan.

2018

Ngadegkeun pusat panalungtikan sareng pamekaran.

Persiapan departemén Usaha SMT.

2017

Pabrikna ngalih ka lokasi énggal sareng nambihan produksi sareng alat uji énggal.

Lulus IATF16949

2010

Ngembangkeun kapasitas produksi dugi ka 30000 Sq.m per bulan.

2008

mimitian ngenalkeun lini produksi MCPCB, ngahasilkeun tambaga substrat sareng aluminium substrat PCB.

2006

KangNa Electronic Technology Co., Ltd. didirikeun.

Sértipikasi

zhengshu-1
zhengshu-2
zhengshu-3
zhengshu-4
zhengshu-5

Kawijakan Manajemén

High quality

Kualitas luhur

Ati-ati ngadamel unggal produk pikeun ngajantenkeun butik

Laju gancang

Candak serius unggal mesen sareng pastikeun pangiriman tepat waktu

Fast speed
Characteristic

Karakteristik

Janten cukup wani nyanghareupan unggal paménta, ngabaru syarat khusus

Integritas

Satia ka unggal palanggan sareng nyayogikeun palayanan anu nyugemakeun

Integrity