Produsén PCB kalapa

Dongguan Kangna Electronic Technology Co., Ltd.

TEL : 86-769-84581372

Telepon sélulér: 8613603074546 (Wechat)

Jam Palayanan: 9: 30-20: 00 (Cina)

Alamat: Lantai 4, Gedong A, sisi Kulon 2, Jalan zheng Barat 2, Komunitas Shajiao, Humen Town, Dongguan, Guangdong, Cina.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami