Produsén PCB kalapa

  • Low Volume medical PCB SMT Assembly

    Majelis PCB SMT Majelis Jilid Rendah

    SMT mangrupikeun singgetan pikeun Surface Mounted Technology, téknologi sareng prosés anu paling populér dina industri rakitan éléktronik. Sirkuit éléktronik Surface Mount Technology (SMT) disebut Surface Mount atanapi Surface Mount Technology. Mangrupikeun salah sahiji jinis téknologi sirkuit Sirkuit anu masang komponén majelis permukaan tanpa lead atanapi pondok (SMC / SMD dina basa Cina) dina permukaan Printed Circuit Board (PCB) atanapi permukaan substrat anu sanésna, teras ngelas sareng ngarakit ku cara maké las las atanapi las beuleum.