Produsén PCB kalapa

Ukuran Max PCB 20inch * 18inch
Ukuran PCB mnt 2 inci * 2 inci
Kandel papan 8mil-200mil
Ukuran komponén 0201-150mm
Jangkungna max komponén 20mm
Mnt pitch timbel 0.3mm
Panempatan bola Min BGA 0.4mm
Precision panempatan +/- 0.05mm
 

 

 

Jangkauan Jasa     

Ngadaan Bahan sareng Manajemén
Panempatan PCBA
Komponén PTH soldering
BGA bola sareng inspeksi sinar-X
TIK, Pangujian fungsional sareng pamariksaan AOI
Pabrikan tina Stencil