banner01
banner02
banner03

NAHA MILIH KAMI?

KangNa Electronic Technology Co., Ltd. ngagaduhan tim téknis anu propésional kalayan langkung ti 10 taun pangalaman dina industri PCB.

MCPCB

MCPCB

Jenis logam: Dasar aluminium

Jumlah lapisan: 1, Surface: Lead gratis HASL

hdi

HDI

Jenis bahan: FR4

Bérésna papan kandel: 1.60mm, Rengse tambaga tambaga: 35um

TENTANG KAMI

Dongguan Kangna Electronic Technology Co., Ltd.

Dongguan Kangna Electronic Technology Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrik PCB ngarah di Cina anu khusus dina produksi PCB, perakitan PCB, desain PCB, prototipe PCB, jst jasa manufaktur éléktronik. Perusahaan didirikeun dina awal taun 2006 di perusahaan Shajiao, Humen Town, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong. Pabrikna ngaliput luas produksi 10000 méter pasagi kalayan kapasitas bulanan 50000 Sq. Méter sareng gaduh modal anu kadaptar 8 juta RMB.

KATEGORI PRODUK

Produk utama perusahaan: MCPCB (papan tambaga sareng aluminium), FPC, papan kaku_flex, papan dumasar keramik, papan HDI, papan Tg tinggi, papan tambaga beurat, papan frékuénsi luhur, perakitan PCB, jsb.