Produsén PCB kalapa

Barang Kamampuh
Jumlah lapis 1-40 lapisan
Jinis lamina FR-4 (Tg Tinggi, Gratis Halogén, Frékuénsi Tinggi)
FR-5, CEM-3, PTFE, BT, Getek, Basis aluminium, Basis tambaga, KB, Nanya, Shengyi, ITEQ, ILM, Isola, Nelco, Rogers, Arlon
Kandel papan 0.2mm-6mm
Beurat Base tambaga Max 210um (6oz) pikeun lapisan jero 210um (6oz) pikeun lapisan luar
Ukuran bor mékanis min 0,2mm (0,008 ")
Babandingan aspék

12:01

Ukuran panel Max Sisi kusut atanapi sisi ganda: 500mm * 1200mm,
Lapisan multilayer: 508mm X 610mm (20 "X 24")
Lebar garis / rohangan 0.076mm / 0.0.076mm (0.003 "/ 0.003")
Via jenis liang Buta / Burried / Colokkeun (VOP, VIP…)
HDI / Mikrovia Leres
Bérés permukaan HASL
Diterangkeun Gratis HASL
Immersion Gold (ENIG), Immersion Tin, Immersion Silver
Pengawet Solderabilitas Organik (OSP) / ENTEK
Emas Emas (Plating Emas Keras)
ENEPIG
Plating Emas Pilihan, Kandel emas dugi ka 3um (120u ")
Ramo Emas, Carbon Print, Peelable S / M.
Warna topéng solder Héjo, Biru, Bodas, Hideung, Jelas, jst.
Impedansi Ngambah tunggal, diferensial, impedansi coplanar dikontrol ± 10%
Jenis finish garis besar Routing CNC; V-nyetak / motong; Punch
Toléransi Kasabaran Min Liang (NPTH) ± 0,05mm
Kasabaran Min Liang (PTH) ± 0,075mm
Kasabaran Pola Min ± 0,05mm
Ukuran Max PCB 20inch * 18inch
Ukuran PCB mnt 2 inci * 2 inci
Kandel papan 8mil-200mil
Ukuran komponén 0201-150mm
Jangkungna max komponén 20mm
Mnt pitch timbel 0.3mm
Panempatan bola Min BGA 0.4mm
Precision panempatan +/- 0.05mm
Jangkauan Jasa Ngadaan Bahan sareng Manajemén
Panempatan PCBA
Komponén PTH soldering
BGA bola sareng inspeksi sinar-X
TIK, Pangujian fungsional sareng pamariksaan AOI
Pabrikan tina Stencil