Produsén PCB kalapa

  • 3 oz solder mask plugging ENEPIG heavy copper board

    3 oz topéng solder plugging papan tambaga beurat ENEPIG

    PCB tambaga beurat dianggo sacara éksténsif dina sistem Daya Éléktronika sareng Pasokan Daya dimana aya sarat ayeuna tinggi atanapi kamungkinan némbak gancang arus kasalahan. Beurat tambaga ningkatna tiasa ngarobih papan PCB lemah kana platform kabel anu mantep, dipercaya, sareng tahan lami sareng negeskeun perluna komponén tambahan anu langkung mahal sareng langkung ageung sapertos Panas tilelep, kipas, jsb