Produsén PCB kalapa

gancang multilayer Déwan Tg Tinggi sareng emas immersion pikeun modem

Pedaran pondok:

Jenis bahan: FR4 Tg170

Jumlah lapisan: 4

Lebar / rohangan tilas mnt: 6 mil

Ukuran liang min: 0.30mm

Ketebalan dewan réngsé: 2.0mm

Bérés ketebalan tambaga: 35um

Bérés: ENIG

Warna topéng solder: héjo “

Waktos kalungguhan: 12 dinten


Detil Produk

Tanda Produk

Jenis bahan: FR4 Tg170

Jumlah lapisan: 4

Lebar / rohangan tilas mnt: 6 mil

Ukuran liang min: 0.30mm

Ketebalan dewan réngsé: 2.0mm

Bérés ketebalan tambaga: 35um

Bérés: ENIG

Warna topéng solder: héjo "

Waktos kalungguhan: 12 dinten

High Tg board

Nalika suhu papan sirkuit Tg tinggi naék kana daérah anu tangtu, substrat bakal robih tina "kaayaan kaca" janten "kaayaan karét", sareng suhu dina waktos ayeuna disebat suhu transisi kaca (Tg) tina piring. Kalayan kecap séjén, Tg mangrupikeun suhu anu pangluhurna (℃) dimana substrat tetep kaku. Maksudna, bahan substrat PCB biasa dina suhu luhur henteu ngan ukur ngahasilkeun pelunakan, deformasi, lebur sareng fénoména sanés, tapi ogé nunjukkeun turunna tajam dina sipat mékanis sareng listrik (sigana anjeun henteu hoyong ningali produkna némbongan sapertos kieu. ).

Pelat Tg umum langkung ti 130 derajat, Tg tinggi umumna langkung ti 170 derajat, sareng sedeng Tg sakitar langkung ti 150 derajat.

Biasana, PCB anu nganggo Tg≥170 ℃ disebut papan sirkuit Tg tinggi.

Tg tina substrat ningkat, sareng résistansi panas, résistansi kalembaban, tahan kimia, résistansi stabilitas sareng ciri-ciri sanés sirkuit bakal ningkat sareng ditingkatkeun. Langkung luhur nilai TG nyaéta, langkung saé kinerja résistansi suhu pelat. Utamana dina prosés bébas timbel, TG luhur sering dilarapkeun.

Tg tinggi nunjukkeun résistansi panas tinggi. Kalayan pamekaran gancang industri éléktronik, khususna produk éléktronik anu diwakilan ku komputer, nuju ngembangkeun fungsi tinggi, multilayer tinggi, kabutuhan bahan PCB substrat tahan panas langkung luhur salaku jaminan penting. Munculna sareng ngembangkeun téknologi pamasangan kapadetan tinggi diwakilan ku SMT sareng CMT ngajantenkeun PCB langkung gumantung kana dukungan résistansi panas tinggi tina substrat dina hal aperture leutik, kabel rupa sareng tipe ipis.

Kusabab kitu, bedana antara FR-4 biasa sareng tinggi-TG FR-4 nyaéta dina kaayaan termal, utamina saatos hibroskopik sareng dipanaskeun, kakuatan mékanis, stabilitas dimensi, adhesion, nyerep cai, dékomposisi termal, perluasan termal sareng kaayaan sanésna bahanna bénten. Produk Tg tinggi jelas langkung saé tibatan bahan PCB substrat biasa. Dina taun-taun ayeuna, jumlah pelanggan anu peryogi papan sirkuit Tg tinggi parantos ningkat taun ka taun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.