Produsén PCB kalapa

3 oz topéng solder plugging papan tambaga beurat ENEPIG

Pedaran pondok:

PCB tambaga beurat dianggo sacara éksténsif dina sistem Daya Éléktronika sareng Pasokan Daya dimana aya sarat ayeuna tinggi atanapi kamungkinan némbak gancang arus kasalahan. Beurat tambaga ningkatna tiasa ngarobih papan PCB lemah kana platform kabel anu mantep, dipercaya, sareng tahan lami sareng negeskeun perluna komponén tambahan anu langkung mahal sareng langkung ageung sapertos Panas tilelep, kipas, jsb


Detil Produk

Tanda Produk

Teu aya definisi standar pikeun Heavy Copper PCB, biasana upami kandel tambaga langkung ti 30z.

Papan dihartikeun papan tambaga kandel.

 

PCB tambaga beurat dianggo sacara éksténsif dina sistem Daya Éléktronika sareng Pasokan Daya dimana aya sarat ayeuna tinggi atanapi kamungkinan némbak gancang arus kasalahan. Beurat tambaga ningkatna tiasa ngarobih papan PCB lemah kana platform kabel anu mantep, dipercaya, sareng tahan lami sareng negeskeun perluna komponén tambahan anu langkung mahal sareng langkung ageung sapertos Panas tilelep, kipas, jsb

heavy copper board

Kinerja papan tambaga kandel: papan tambaga kandel ngagaduhan performa perpanjangan anu paling saé, henteu diwatesan ku suhu pamrosésan, titik lebur anu luhur tiasa dianggo niupan oksigén, suhu handap henteu rapuh sareng las panas-lebur sanésna, sareng ogé pencegahan seuneu, kagolong sanés -bahan bahan bakar. Pelat tambaga ngabentuk palapis anu kuat, henteu beracun, pasif, bahkan dina kaayaan atmosfir anu sangat korosif.

Kaunggulan pelat tambaga kandel: Pelat tambaga kandel seueur dianggo dina sagala rupa panerapan bumi, produk berteknologi tinggi, militér, peralatan médis sareng éléktronik sanés. Penerapan pelat tambaga kandel manjangan umur jasa anu langkung lami tina papan sirkuit anu mangrupikeun inti komponén produk alat éléktronik ,, sareng dina waktos anu sasarengan, éta ngabantuan pisan pikeun mempermudah volume peralatan éléktronik

Pabrik PCBs Tambaga beurat

Pabrikan PCB naon waé, boh sisi dua atanapi dua sisi sasarengan tina tambaga etsa pikeun ngaleungitkeun tambaga anu teu dipikahoyong sareng téhnik plating pikeun nambihan kandel dina pesawat, bantalan, sareng tilas sareng Plated-Through-hole (PTH). Pabrikan PCB Tembaga Heavy lumayan mirip sareng pangwangunan PCB FR-4 biasa tapi aranjeunna peryogi téknik étik sareng éléktroplasi khusus anu ningkatkeun kandel papan permukaan tanpa ngarobih jumlah lapisan. Papan Permukaan anu kandel sanggup nahan beurat tambaga tambihan kusabab téknik khusus anu ngalibatkeun kecepatan-gancang, plating diri, sareng etching diferensiasi atanapi simpangan.

Metodeu etching normal henteu dianggo pikeun PCB Copper Heavy sareng nyiptakeun garis ujungna henteu rata sareng margina langkung-etched. Kami nganggo téhnik plating canggih pikeun kéngingkeun garis Lempeng sareng margin tepi optimal kalayan undercuts anu teu tiasa diémutan. Prosés plating aditif urang turun résistansi tina ngambah tambaga kukituna ningkatkeun kapasitas-tahan panas-tahan sareng ketahanan pikeun setrés termal.

Réduksi dina résistansi termal ningkatkeun kapasitas dissipation panas tina sirkuit anjeun ngaliwatan konveksi termal, konduksi, sareng radiasi. Fabricator kami ogé fokus kana kentel témbok PTH anu ngagaduhan seueur kaunggulan ku nyusut jumlah lapisan sareng ngirangan impedansi, sidik suku, sareng biaya produksi umum. Kami bangga pisan janten salah sahiji pabrik PCBs Heavy Copper anu paling murah sareng kualitas di dunya.

Nanging, PCB ieu ngalibatkeun biaya anu langkung ageung tibatan PCB biasa sabab prosés etsa kuat sareng sesah. Tambaga anu seueur pisan kedah dileungitkeun nalika prosés Etching. Ogé, prosés laminasi nungtut panggunaan Prepreg kalayan eusi résin anu tinggi pikeun ngeusian rohangan antara tilas tambaga. Janten, biaya produksi langkung ageung tibatan PCB Biasa. Sanaos kitu, kami nganggo kombinasi Metode Blue Bar sareng metode Copper Embedded pikeun nyayogikeun anjeun dewan anu unggul dina harga anu pangsaéna.

Aplikasi PCB Tembaga beurat

Kami ngadamel sareng nyayogikeun PCB ieu dimana sering atanapi ujug-ujug kakeunaan suhu arus sareng paningkatan anu kuat. Tingkat ekstrim sapertos kitu cekap pikeun ngarusak PCB biasa sareng nyungkeun sarat Heavy Copper anu ogé nurunkeun jumlah lapisan, nawiskeun impedansi anu langkung handap, sareng ngamungkinkeun sidik anu langkung alit sareng hemat biaya anu ageung. Ieu di handap aya sababaraha daérah sareng d aplikasi anu Heavy Copper PCBs anu dianggo dina:

• Sistem Distribusi Daya

• Modul Panguat Daya

• Kotak Simpang Distribusi Daya Otomotif

• Suplai Daya pikeun Sistem Radar

• Alat Las

• Sistem HVAC

• Aplikasi Daya Nuklir

• Protéksi sareng Overload Relay

• Sistem Eléktro Railway

• Pabrikan Panel Surya

Dina taun-taun ayeuna, paménta pikeun PCB ieu parantos ningkat dina aplikasi otomotif, Militer, komputer, sareng industri. Kangna mangtaun-taun pangalaman dina ngahasilkeun PCB Tembaga Berat kualitas luhurna. Insinyur Terampil kami bakti pikeun minuhan standar anu pangluhurna sareng nyiptakeun Déwan Premium anu minuhan ekspektasi kinerja sareng tujuan kameunangan anjeun. Kami ngartos yén ngarancang Tembaga Heavy PCB hadir sareng sababaraha pajeulitna maka ku sabab kitu, urang caket pisan patarosan sareng patarosan sateuacan neraskeun produksi.

Anu ngajantenkeun kami khusus nyaéta papan anu dikembangkeun kami ngalangkungan sababaraha siklus pamariksaan kualitas sateuacan dikirimkeun ka klien kami. Departemen kontrol kualitas di-imah kami ngajamin kualitas PCB Tambaga Heavy sareng pastikeun yén produk akhir cocog kualitas pangsaéna kalayan minimal teu aya résiko gagal sirkuit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.