Produsén PCB kalapa

Majelis PCB SMT Majelis Jilid Rendah

Pedaran pondok:

SMT mangrupikeun singgetan pikeun Surface Mounted Technology, téknologi sareng prosés anu paling populér dina industri rakitan éléktronik. Sirkuit éléktronik Surface Mount Technology (SMT) disebut Surface Mount atanapi Surface Mount Technology. Mangrupikeun salah sahiji jinis téknologi sirkuit Sirkuit anu masang komponén majelis permukaan tanpa lead atanapi pondok (SMC / SMD dina basa Cina) dina permukaan Printed Circuit Board (PCB) atanapi permukaan substrat anu sanésna, teras ngelas sareng ngarakit ku cara maké las las atanapi las beuleum.


Detil Produk

Tanda Produk

SMT mangrupikeun singgetan pikeun Surface Mounted Technology, téknologi sareng prosés anu paling populér dina industri rakitan éléktronik. Sirkuit éléktronik Surface Mount Technology (SMT) disebut Surface Mount atanapi Surface Mount Technology. Mangrupikeun salah sahiji jinis téknologi sirkuit Sirkuit anu masang komponén majelis permukaan tanpa lead atanapi pondok (SMC / SMD dina basa Cina) dina permukaan Printed Circuit Board (PCB) atanapi permukaan substrat anu sanésna, teras ngelas sareng ngarakit ku cara maké las las atanapi las beuleum.

Sacara umum, produk éléktronik anu kami anggo didamel tina PCB ditambah sababaraha kapasitor, résistor sareng komponén éléktronik sanés numutkeun diagram sirkuit, janten sadaya jinis pakakas listrik peryogi sababaraha téknologi pengolahan chip SMT pikeun ngolah.

Unsur prosés dasar SMT kalebet: percetakan layar (atanapi dispensing), pamasangan (curing), las reflow, beberesih, uji coba, perbaikan.

1. Percetakan layar: Fungsi percetakan layar nyaéta ngabocorkeun témpél solder atanapi témpél perekat kana solder pad PCB pikeun nyiapkeun las komponén. Alat anu digunakeun nyaéta mesin cetak layar (mesin cetak layar), ayana di tungtung payuneun garis produksi SMT.

2. Nyemprotkeun lem: Éta pakait lem kana posisi anu tetep dina papan PCB, sareng fungsina anu utami nyaéta ngalereskeun komponén kana papan PCB. Parabot anu dianggo nyaéta mesin dispensing, ayana di tungtung payun jalur produksi SMT atanapi di tukangeun alat uji coba.

3. Gunung: Pungsi na nyaéta masang komponén perakitan permukaan sacara akurat kana posisi anu tetep dina PCB. Parabot anu dianggo nyaéta mesin panempatan SMT, aya di tukangeun mesin percetakan layar dina lini produksi SMT.

4. Ngubaran: fungsina pikeun ngalemberehkeun perekat SMT sahingga komponén perakitan permukaan sareng papan PCB tiasa leres-leres dianut. Alat-alat anu dianggo nyaéta ngubaran tungku, ayana di tukangeun garis produksi SMT SMT.

5. Reflow las: fungsi las reflow nyaéta pikeun ngalembereh témpél solder, sahingga komponén permukaan permukaan sareng papan PCB pageuh nempel ngahiji. Parabot anu digunakeun nyaéta tungku las las, tempatna dina jalur produksi SMT di tukangeun mesin panempatan SMT.

6. Beberesih: Fungsina nyaéta nyabut résidu las sapertos fluks dina PCB dirakit anu ngabahayakeun awak manusa. Parabot anu dianggo nyaéta mesin beberesih, posisina henteu tiasa dibenerkeun, tiasa online, atanapi henteu online.

7. Deteksi: Hal ieu digunakeun pikeun ngadeteksi kualitas las sareng kualitas perakitan PCB dirakit. Alat-alat anu dianggo kalebet kaca pembesar, mikroskop, instrumen uji online (TIK), instrumen uji jarum ngalayang, uji optik otomatis (AOI), sistem uji sinar-X, instrumen uji fungsional, sareng sajabana lokasi tiasa ngonpigurasi saluyu bagian tina lini produksi numutkeun sarat tina pamariksaan.

8. Perbaikan: éta dipaké pikeun ngolah deui PCB anu parantos kauninga kalayan lepat. Alat anu dianggo nyaéta beusi solder, perbaikan workstation, sareng sanés konfigurasiana aya di mana waé dina lini produksi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.