gancang péngkolan prototipe emas plating emas PCB ku Counter tilelep liang

Pedaran pondok:

Jenis bahan: FR4

Jumlah lapisan: 4

Lebar / rohangan tilas mnt: 6 mil

Ukuran liang min: 0.30mm

Ketebalan dewan réngsé: 1.20mm

Bérés ketebalan tambaga: 35um

Bérés: ENIG

Warna topéng solder: héjo “

Waktos kalungguhan: 3-4 dinten


Detil Produk

Tanda Produk

Jenis bahan: FR4

Jumlah lapisan: 4

Lebar / rohangan tilas mnt: 6 mil

Ukuran liang min: 0.30mm

Ketebalan dewan réngsé: 1.20mm

Bérés ketebalan tambaga: 35um

Bérés: ENIG

Warna topéng solder: héjo "

Waktos kalungguhan: 3-4 dinten

quick turn prototype

Tahap prototyping mangrupikeun jaman anu paling kritis pikeun program panilitian sareng pamekaran.

Pikeun nyingetkeun waktos panilitian sareng pamekaran, anjeun meryogikeun pabrik PCB pikeun ngahasilkeun prototipe langkung gancang.

Teras prototipe giliran gancang muncul.

Pikeun pabrik PCB, Kangna gaduh pangalaman ngadamel PCB langkung ti 14 taun (ti saprak 2006). Milih kami henteu ngan ukur tiasa ngingetkeun waktos manufaktur tina PCB tapi ogé ngirangan biaya sareng kéngingkeun papan anu saé kualitasna. Kami tiasa nyayogikeun anjeun prototype kualitas luhur kalayan waktos produksi paling pondok dina harga kalapa.

Biasana, upami total area PCB odered anjeun kirang ti 0,1 méter pasagi, urang nyandak urutan salaku prototipe.

Teu aya MOQ kawates, sanaos anjeun mesen hiji PCS, kami bakal nampi pesen sacara serius.

Waktu kalungguhan normal nyaéta 5 dinten kanggo dua sided sareng dua lapisan papan, 7 dinten pikeun 4 lapisan, 9 dinten kanggo 6 lapisan, 10 dinten pikeun 8 lapisan, 12 dinten pikeun 10 lapisan papan.

Pikeun prototipe gancang, urang tiasa bérés produksi prototipe dewan sided sareng dua lapisan dina hiji dinten atanapi dua dinten, 3-4 dinten kanggo 4 lapisan, 4-5 dinten kanggo 6 lapisan, 5-6 dinten pikeun 8 lapisan, 6 -7 dinten salami 10 papan papan.

Kirang dinten damelna, hargana langkung mahal.

Saatos nampi pesenan anjeun, insinyur kami bakal ngaudit file Gerber anjeun pikeun mastikeun éta saluyu sareng kamampuan téknis kami. Sakali file ngaloloskeun Inok, anjeun tiasa mayar biaya. Maka insinyur kami bakal parios deui sareng ngaoptimalkeun file-file pikeun produksi. Kadang-kadang sababaraha patarosan rékayasa bakal timbul.

Pikeun ngarengsekeun produksi dina waktosna, anjeun kedah ngawalon patarosan rékayasa ti insinyur kami dina waktos anu gancang.

Waktu anu dihabiskan pikeun patarosan rékayasa henteu kaitung salaku waktos produksi.

Upami anjeun mesen saatos waktos P5.00 china, waktos produksi bakal diitung ti dinten saatos énjing.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.