Produsén PCB kalapa

Résin plugging liang Microvia Immersion pérak HDI kalayan pangeboran laser

Pedaran pondok:

Jenis bahan: FR4

Jumlah lapisan: 4

Lebar / rohangan tilas mnt: 4 mil

Ukuran liang min: 0.10mm

Ketebalan dewan réngsé: 1.60mm

Bérés ketebalan tambaga: 35um

Bérés: ENIG

Warna topéng solder: biru

Waktos kalungguhan: 15 dinten


Detil Produk

Tanda Produk

Jenis bahan: FR4

Jumlah lapisan: 4

Lebar / rohangan tilas mnt: 4 mil

Ukuran liang min: 0.10mm

Ketebalan dewan réngsé: 1.60mm

Bérés ketebalan tambaga: 35um

Bérés: ENIG

Warna topéng solder: biru

Waktos kalungguhan: 15 dinten

HDI

Ti abad ka-20 nepi ka awal abad ka-21, industri éléktronik dewan sirkuit nuju nyéépkeun période pangwangunan anu gancang, téknologi éléktronik parantos gancang ditingkatkeun. Salaku industri papan sirkuit cetak, ngan ku pamekaran sinkronna, teras-terasan tiasa minuhan kabutuhan konsumén. Kalayan jumlah leutik, lampu sareng ipis volume produk éléktronik, papan sirkuit dicitak parantos ngembangkeun papan fléksibel, papan fléksibel kaku, papan sirkuit liang dikubur buta sareng sajabina.

Ngawangkong ngeunaan liang anu dibutakan / dikubur, urang mimitian ku multilayer tradisional. Struktur papan sirkuit multi-lapisan standar diwangun ku sirkuit jero sareng sirkuit luar, sareng prosés pangeboran sareng logam dina liang dianggo pikeun ngahontal fungsi sambungan internal unggal sirkuit lapisan. Nanging, kusabab kanaékan kapadetan garis, modél bungkusan bagian teras-teras dirobih. Dina raraga ngadamel area papan sirkuit terbatas sareng ngamungkinkeun bagéan pagelaran langkung seueur, salian ti garis garis langkung ipis, aperture parantos dikirangan tina 1 mm aperture jack DIP janten 0,6 mm SMD, sareng salajengna dikirangan janten kirang ti 0.4mm Nanging, luas permukaanna tetep bakal diilikan, janten liang anu dikubur sareng liang buta tiasa dihasilkeun. Definisi liang dikubur sareng liang buta nyaéta sapertos kieu:

Liang anu dipasang:

Lobang liwat antara lapisan jero, saatos mencét, henteu tiasa ditingali, janten henteu kedah nempatan rohangan luar, sisi luhur sareng handapeun liang aya dina lapisan jero papan, nyaéta, dikubur dina dewan

Liang buta:

Ieu dianggo pikeun sambungan antara lapisan permukaan sareng hiji atanapi langkung lapisan jero. Hiji sisi liang aya dina hiji sisi papan, teras liangna disambungkeun kana bagian jero papan.

Kauntungan tina papan liang anu dibutakan sareng dikubur:

Dina téknologi liang non-perforasi, aplikasi liang buta sareng liang dikubur tiasa pisan ngirangan ukuran PCB, ngirangan jumlah lapisan, ningkatkeun kasaluyuan éléktromagnétik, ningkatkeun ciri produk éléktronik, ngirangan biaya, sareng ogé ngadamel desain damel langkung saderhana sareng gancang. Dina desain sareng pamrosésan PCB tradisional, ngaliwatan-liang tiasa nyababkeun seueur masalah. Mimiti, aranjeunna nempatan sajumlah rohangan anu épéktip. Kadua, sajumlah ageung ngaliwat-liang dina daérah anu padet ogé nyababkeun halangan ageung pikeun kabel lapisan jero PCB multi-lapisan. Ngaliwat-liang ieu ngeusian rohangan anu diperyogikeun pikeun kabel, sareng éta padet ngalangkungan permukaan catu daya sareng lapisan kawat taneuh, anu bakal ngancurkeun ciri impedansi tina lapisan kawat taneuh catu daya sareng nyababkeun kagagalan kawat taneuh catu daya lapisan. Sareng pangeboran mékanis konvensional bakal 20 kali langkung seueur tibatan panggunaan téknologi liang non-perforating.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.