Produsén PCB kalapa

8.0W / mk konduktivitas termal tinggi MCPCB pikeun obor Éléktrik

Pedaran pondok:

Jenis logam: Dasar aluminium

Jumlah lapisan: 1

Permukaan: Diterangkeun gratis HASL

Kandel lempeng: 1.5mm

Kandel tambaga: 35um

Konduktivitas termal: 8W / mk

Résistansi termal: 0,015 ℃ / W


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka MCPCB

MCPCB mangrupikeun singketan tina PCB inti inti, kalebet PCB dumasar aluminium, PCB dumasar tambaga sareng beusi PCB.

Papan dumasar aluminium mangrupikeun jinis anu paling umum. Bahan dasarna diwangun ku inti aluminium, FR4 standar sareng tambaga. Éta ngagaduhan lapisan termal anu nganggo dissipates panas dina metoda anu épisién pisan nalika komponén tiis. Ayeuna, PCB Dumasar Aluminium dianggap salaku solusi pikeun kakuatan tinggi. Papan dumasar aluminium tiasa ngagantikeun papan dumasar keramik anu frangible, sareng aluminium nyayogikeun kakuatan sareng daya tahan pikeun produk anu basis keramik henteu tiasa.

Substrat tambaga mangrupikeun salah sahiji substrat logam anu paling mahal, sareng konduktivitas termal na sababaraha kali langkung saé tibatan substrat aluminium sareng substrat beusi. Éta cocog pikeun panyebaran panas anu sacara épéktip sacara efektif tina sirkuit frékuénsi luhur, komponén di daérah kalayan variasi anu hébat dina alat komunikasi sareng suhu sareng presisi anu luhur sareng rendah.

Lapisan insulasi termal mangrupikeun bagian inti tina substrat tambaga, janten kandelna foil tambaga seuseueurna 35 m-280 m, anu tiasa ngahontal kapasitas mawa arus anu kuat. Dibandingkeun sareng substrat aluminium, substrat tambaga tiasa ngahontal pangaruh disipasi panas anu langkung saé, supados mastikeun stabilitas produk.

Struktur Aluminium PCB

Lapisan Tambaga Sirkuit

Lapisan tambaga sirkuit dikembangkeun sareng dipahat pikeun ngawangun sirkuit cetak, substrat aluminium tiasa nyandak arus anu langkung luhur tibatan FR-4 kandel anu sami sareng lébar tilas anu sami.

Lapisan Insulasi

Lapisan insulasi mangrupikeun téknologi inti tina substrat aluminium, anu utamina maénkeun fungsi insulasi sareng konduksi panas. Lapisan insulasi substrat aluminium mangrupikeun panghalang termal pangageungna dina struktur modul kakuatan. Langkung saé konduktivitas termal tina lapisan insulasi, langkung épéktip pikeun nyebarkeun panas anu dihasilkeun nalika operasi alat, sareng nurunkeun suhu alat,

Substrat logam

Naon jenis logam anu bakal urang pilih salaku substrat logam insulasi?

Urang kedah nganggap koefisien ékspansi termal, konduktivitas termal, kakuatan, karasa, beurat, kaayaan permukaan sareng biaya substrat logam.

Biasana, aluminium relatif langkung mirah tibatan tambaga. Bahan aluminium anu sayogi nyaéta 6061, 5052, 1060 sareng sajabina. Upami aya sarat anu langkung luhur pikeun konduktivitas termal, sipat mékanis, sipat listrik sareng pasipatan khusus sanésna, pelat tambaga, pelat stainless steel, pelat beusi sareng pelat waja silikon ogé tiasa dianggo.

Panerapan tina MCPCB

1. Audio: Input, output amplifier, saimbang amplifier, audio amplifier, power amplifier.

2. Power Supply: Switching regulator, DC / AC converter, SW regulator, jsb.

3. Mobil: régulator éléktronik, pengapian, suplai kakuatan, jsb.

4. Komputer: Papan CPU, floppy disk drive, alat catu daya, jsb.

5. Modul Daya: Inverter, relay solid-state, sasak penyearah.

6. Lampu sareng lampu: lampu hemat energi, rupa-rupa lampu LED hemat energi warna-warni, lampu luar, pencahayaan panggung, pencahayaan cai mancur

MCPCB

8W / mK konduktivitas termal tinggi PCB dumasar aluminium

Jenis logam: Dasar aluminium

Jumlah lapisan: 1

Permukaan: Diterangkeun gratis HASL

Kandel lempeng: 1,5mm

Kandel tambaga: 35um

Konduktivitas termal: 8W / mk

Résistansi termal: 0,015 ℃ / W

Jenis logam: Aluminium dasar

Jumlah lapisan: 2

Permukaan: OSP

Kandel lempeng: 1,5mm

Kandel tambaga: 35um

Jenis prosés: Pamisahan tambaga termoéléktrik substrat

Konduktivitas termal: 398W / mk

Résistansi termal: 0,015 ℃ / W

Konsép desain: Pitunjuk logam lempeng, daérah kontak blok tambaga ageung, sareng kabelna alit.

MCPCB-1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.