Produsén PCB kalapa

FPC Polyimide bendable FPC ipis sareng cangkéng FR4

Pedaran pondok:

Jenis bahan: polimida

Jumlah lapisan: 2

Lebar / rohangan tilas mnt: 4 mil

Ukuran liang min: 0.20mm

Ketebalan papan réngsé: 0.30mm

Bérés ketebalan tambaga: 35um

Bérés: ENIG

Warna topéng solder: beureum

Waktos kalungguhan: 10 dinten


Detil Produk

Tanda Produk

FPC

Jenis bahan: polimida

Jumlah lapisan: 2

Lebar / rohangan tilas mnt: 4 mil

Ukuran liang min: 0.20mm

Ketebalan papan réngsé: 0.30mm

Bérés ketebalan tambaga: 35um

Bérés: ENIG

Warna topéng solder: beureum

Waktos kalungguhan: 10 dinten

1. Naon éta FPC?

FPC mangrupikeun singketan tina sirkuit anu dicitak fléksibel. cahayana, kandel ipis, bending bébas sareng tilepan sareng ciri anu hadé pisan anu pikaresep.

FPC dikembangkeun ku Amérika Serikat nalika prosés pamekaran téknologi rokét luar angkasa.

FPC diwangun ku pilem polimér insulasi ipis anu ngagaduhan pola sirkuit konduktif anu ditempelkeun di dinya sareng biasana dipasihan palapis polimér ipis pikeun ngajagi sirkuit konduktor. Téknologi parantos dianggo pikeun nyambungkeun alat éléktronik ti taun 1950-an dina hiji bentuk atanapi bentuk anu sanés. Ayeuna janten salah sahiji téknologi interkonéksi anu paling penting anu dianggo pikeun pembuatan seueur produk éléktronik anu paling maju ayeuna.

Kauntungannana FPC:

1. Éta tiasa dibengkokkeun, tatu sareng dilipet sacara bébas, disusun saluyu sareng sarat tata ruang, sareng dipindahkeun sareng dilegakeun sawenang-wenang dina rohangan tilu diménsi, pikeun ngahontal integrasi komponén komponén sareng sambungan kawat;

2. Pamakéan FPC tiasa ngirangan seueur volume sareng beurat produk éléktronik, adaptasi sareng pamekaran produk éléktronik nuju kapadetan tinggi, miniaturisasi, reliabilitas tinggi.

Papan sirkuit FPC ogé ngagaduhan kaunggulan tina disipasi panas anu saé sareng katahanan, gampang dipasang sareng biaya komprehensif anu murah. Kombinasi desain dewan fléksibel sareng kaku ogé nyayogikeun kirangna substrat fléksibel dina kapasitas bantalan komponén dugi ka sababaraha batas.

FPC bakal teras berinovasi tina opat aspek ka hareup, utamina dina:

1. Kandel. FPC kedah langkung fleksibel sareng ipis;

2. résistansi tilepan. Bending mangrupikeun ciri alami FPC. Di pikahareupeun, FPC kedah langkung fleksibel, langkung ti 10.000 kali. Tangtosna, ieu peryogi substrat anu langkung saé.

3. Harga. Ayeuna, harga FPC jauh leuwih luhur tibatan éta tina PCB. Upami harga FPC turun, pasar bakal langkung lega.

4. Tingkat téknologi. Dina raraga minuhan sababaraha sarat, prosés FPC kedah ditingkatkeun sareng aperture minimum sareng garis lebar / spacing line kedah nyumponan sarat anu langkung luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.