Produsén PCB kalapa

1.6mm prototipe gancang standar FR4 PCB

Pedaran pondok:

Jenis bahan: FR-4

Jumlah lapisan: 2

Lebar / rohangan tilas mnt: 6 mil

Ukuran liang min: 0.40mm

Ketebalan dewan réngsé: 1.2mm

Bérés ketebalan tambaga: 35um

Rengse: timbel bebas HASL

Warna topéng solder: héjo

Waktos kalungguhan: 8 dinten


Detil Produk

Tanda Produk

Jenis bahan: FR-4

Jumlah lapisan: 2

Lebar / rohangan tilas mnt: 6 mil

Ukuran liang min: 0.40mm

Ketebalan dewan réngsé: 1.2mm

Bérés ketebalan tambaga: 35um

Rengse: timbel bebas HASL

Warna topéng solder: héjo

Waktos kalungguhan: 8 dinten

Papan sirkuit anu dicitak mangrupikeun komponén éléktronik anu penting, nyaéta awak pangrojong komponén éléktronik, nyaéta operator sambungan listrik komponén éléktronik. Kusabab éta dilakukeun ku nyetak éléktronik, éta disebat papan sirkuit "dicetak".

Ampir unggal alat éléktronik, ti ​​jam tangan éléktronik sareng kalkulator dugi ka komputer, alat éléktronik komunikasi sareng sistem senjata militér, Maké papan anu dicitak kanggo ngadamel hubungan listrik antara komponén salami aya komponén éléktronik sapertos sirkuit terintegrasi. Papan sirkuit cetak diwangun ku pelat dasar insulasi, nyambungkeun kabel sareng pelat solder pikeun ngarakit komponén éléktronik anu dilas. Éta ngagaduhan fungsi ganda pikeun ngalaksanakeun garis sareng pelat dasar insulasi. Éta tiasa ngagentos kabel rumit, sadar hubungan listrik antara masing-masing komponén dina sirkuit, henteu ngan saukur nyederhanakeun perakitan produk éléktronik, damel las, ngirangan cara tradisional beban gawé kabel, ngirangan intensitas tanaga padamel; Éta ogé ngirangan volume sadaya mesin, ngirangan biaya produk, sareng ningkatkeun kualitas sareng reliabilitas alat-alat éléktronik. Papan sirkuit anu dicitak ngagaduhan konsistensi produk anu saé sareng tiasa distandarkeun pikeun mempermudah mekanisasi sareng otomatisasi dina prosés produksi. Dina waktos anu sasarengan, papan sirkuit sadayana dicitak saatos debugging perakitan tiasa dianggo salaku bagian cadang anu mandiri pikeun mempermudah bursa sareng perawatan produk mesin sadayana. Ayeuna, papan sirkuit cetak parantos seueur dianggo dina pembuatan produk éléktronik

Numutkeun jumlah lapisan sirkuit, éta diklasifikasikeun kana panel tunggal, panel ganda sareng panel multilayer. Laminat umum umumna 4 atanapi 6 lapisan, sareng lapisan kompléks tiasa ngahontal puluhan lapisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.