Produsén PCB kalapa

Kontrol impedansi 6 lapisan papan kaku-flex sareng kaku

Pedaran pondok:

Jenis bahan: FR-4, polyimide

Lebar / rohangan tilas mnt: 4 mil

Ukuran liang min: 0.15mm

Ketebalan dewan réngsé: 1.6mm

Ketebalan FPC: 0.25mm

Bérés ketebalan tambaga: 35um

Bérés: ENIG

Warna topéng solder: beureum

Waktos kalungguhan: 20 dinten


Detil Produk

Tanda Produk

Rigid -flex board

Jenis bahan: FR-4, polyimide

Lebar / rohangan tilas mnt: 4 mil

Ukuran liang min: 0.15mm

Ketebalan dewan réngsé: 1.6mm

Ketebalan FPC: 0.25mm

Bérés ketebalan tambaga: 35um

Bérés: ENIG

Warna topéng solder: beureum

Waktos kalungguhan: 20 dinten

Lahirna sareng ngembangkeun FPC sareng PCB ngalahirkeun produk énggal -flex board anu kaku. Ku alatan éta, dina prototipe PCB, papan sirkuit fléksibel sareng dewan kaku digabungkeun sasarengan numutkeun sarat téknologi anu relevan saatos mencét sareng prosedur sanésna pikeun ngawangun circuit board kalayan ciri-ciri FPC sareng ciri PCB.

Dina PCB prototyping, gabungan papan kaku sareng FPC nyayogikeun solusi anu pangsaéna dina kondisi ruang terbatas. Téknologi ieu nyayogikeun kamungkinan pikeun nyambungkeun komponén alat bari mastikeun polaritasna sareng stabilitas kontak, sareng ngirangan jumlah colokan sareng konektor komponén.

Kauntungan sanésna papan kaku_flex nyaéta stabilitas dinamis sareng mékanis, hasilna kabébasan desain 3d, dipasang saderhana, tabungan luar angkasa, sareng pemeliharaan ciri listrik seragam.

Aplikasi Pabrik PCBs kaku-Flex:

PCBs kaku-Flex nawiskeun seueur aplikasi, mimitian ti alat pinter dugi ka telepon sélulér sareng kaméra digital. Ningkatna, fabrikasi dewan kaku-flex parantos dianggo dina alat médis sapertos alat pacu jantung pikeun kamampuan rohangan sareng pangurangan beuratna. Kauntungan anu sami pikeun panggunaan PCB kaku-flex tiasa dilarapkeun kana sistem kontrol pinter.

Dina produk konsumen, kaku-flex henteu ngan ukur ngamaksimalkeun rohangan sareng beurat tapi ningkatkeun pisan reliabilitas, ngaleungitkeun seueur kabutuhan sendi solder sareng kabel lemes, rapuh anu rentan tina masalah konéksi. Ieu mangrupikeun sababaraha conto, tapi PCB kaku-Flex tiasa dianggo pikeun nguntungkeun ampir sadaya aplikasi listrik canggih kalebet peralatan uji, alat sareng mobil.

Téknologi PCBs kaku-Flex sareng Proses Produksi:

Naha ngahasilkeun prototipe flex kaku atanapi jumlah produksi ngabutuhkeun skala ageung fabrikasi PCBs kaku-Flex sareng perakitan PCB, téknologi éta ogé kabuktosan sareng dipercaya. Bagian PCB flex khusus saé dina ngungkulan masalah rohangan sareng beurat ku tingkat ruang kabébasan.

Tinimbangan anu ati-ati ngeunaan solusi kaku-Flex sareng penilaian anu tepat pikeun pilihan anu aya dina tahap awal dina fase desain PCB kaku-flex bakal balikkeun kauntungan anu penting. Pabrikan PCBs kaku-Fleks kedah dilebetkeun mimiti dina prosés desain pikeun mastikeun desain sareng bagian fab anu duanana aya dina koordinasi sareng pikeun nyatakeun variasi produk akhir.

Fase pabrik kaku-Flex ogé langkung rumit sareng nyéépkeun waktos tibatan fabrikasi papan anu kaku. Sadaya komponén anu fleksibel tina rakitan Rigid-Flex gaduh prosés penanganan, etsa, sareng soldering anu béda-béda tibatan dewan FR4 anu kaku.

Mangpaat PCB kaku-Flex

• Syarat rohangan tiasa diminimalkeun ku nerapkeun 3D

• Ku nyoplokkeun kabutuhan konektor sareng kabel antara masing-masing bagian kaku, ukuran dewan sareng beurat sistem sacara umum tiasa dikirangan.

• Ku ngamaksimalkeun rohangan, sering aya jumlah anu handap dina bagian-bagian.

• Pangsaeutikna sendi solder mastikeun reliabilitas sambungan anu langkung luhur.

• Penanganan nalika dirakit langkung gampil dibandingkeun sareng papan anu fleksibel.

• prosés perakitan PCB saderhana.

• Kontak ZIF terintegrasi nyayogikeun panganteur modular saderhana pikeun lingkungan sistem.

• Kaayaan tés disederhanakeun. Tés anu lengkep sateuacan dipasang tiasa dimungkinkeun.

• Biaya logistik sareng perakitan sacara signifikan dikirangan ku papan kaku-Flex.

• Tiasa ningkatkeun kompleksitas desain mékanis, anu ogé ningkatkeun tingkat kabébasan pikeun solusi perumahan anu dioptimalkeun.

Chiji kami nganggo FPC pikeun ngagentos papan kaku?

Papan sirkuit anu fleksibel gunana, tapi éta henteu bakal ngaganti papan sirkuit kaku pikeun sadaya aplikasi. Biaya mangrupikeun faktor anu penting ,. Papan sirkuit kaku langkung mirah pikeun didamel sareng dipasang dina fasilitas fabrikasi volume tinggi otomatis.

Ilaharna, solusi anu idéal pikeun produk anu inovatif nyaéta anu ngalebetkeun sirkuit anu fléksibel upami diperyogikeun sareng dianggo papan sirkuit anu kaku, tiasa dipercaya dimana dimungkinkeun pikeun ngirangan biaya produksi sareng perakitan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.